De Stal
  • interieur_gedekte tafel_bijgewerkt.jpg

Eigenmakke campagne deel 2: KLIK en KIJK in de keuken van Brasserie de Stal!

Tja, we zitten wederom in een lockdown, maar niets weerhoudt de cliënten van Brasserie De Stal ervan om u een online rondleiding te geven in hun sfeervolle dagbestedingslocatie. De Stal is onderdeel van ons label Eigenmakke dat staat voor: eigenwaarde, eigentijds en eigenwijs. In het kader van de Alliade wintercampagne is een aantal weken geleden een hartverwarmend filmpje gemaakt. Met natuurlijk in de hoofdrol: de cliënten.

Welkom!
Oké: klikken maar op de link en kom kijken www.alliade.nl/eigenmakke. Cliënten Diana, Dirkje, Alloïs, Roelof, Mark, Jesse, Bonny en Rianne laten u vol trots zien hoe zij de brasserie runnen. Van het opnemen van de bestelling, serveren van kommen snert en warme chocolademelk tot het opmaken van de kassabon. Natuurlijk hopen ze u, zodra versoepelingen worden doorgevoerd, te mogen verwelkomen. Dus noteer alvast een reminder in uw agenda voor een bezoekje aan De Stal!

Warm contact: meld u aan voor de Eigenmakke nieuwsbrief
Bekijk de hartverwarmende filmpjes van de teams van Eigenmakke en verdrijf  in no time de winterse kou! Wij hebben het haarvuur al voor u ontstoken op onze speciale Eigenmakke wintercampagne pagina www.alliade.nl/eigenmakke Ga snel naar de pagina en bekijk de tweede aflevering. Vergeet u niet om u aan te melden voor de Eigenmakke online nieuwsbrief? We houden het contact met u namelijk graag warm, zodat we u ook in de toekomst goed op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten en nieuwe producten. Wanneer u zich aanmeldt maakt u bovendien kans op gratis Eigenmakke producten. Hoe warm (oeps! cool natuurlijk 😉) is dat!